WEKO3
アイテム / 生活習慣病予防のための食生活(減塩)に関する研究(その5): 煮物の物性変化と調味料の浸透 / KJ00004877274
KJ00004877274
ファイル | ライセンス |
---|---|
KJ00004877274.pdf (529.6 kB) sha256 488ab3943c2d1e59ebbdae252623b1fe694193895a529017148da0123cce970d |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2008-01-31 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | KJ00004877274.pdf | |||||
本文URL | https://osaka-shoin.repo.nii.ac.jp/record/2115/files/KJ00004877274.pdf | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 529.6 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|